Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En dejlig suppe med masser af smag. Lavet med en færdig grøntsagsblanding med rød karry og rejer og serveret med fuldkornsnudler. Det hele tilberedes i en og samme gryde. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 150 gramblomkålsris
- 8 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 3 spsksoya
- 250 gramfuldkornsnudler
- 200 gramfrosne vannameirejer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, rød karryblanding og blomkålsris. Tilsæt vand, kokosmælk, bouillon og soya og lad det hele simre i ca. 15 min.3
Blend suppen med en almindelig blender eller stavblender. Tilsæt nudler og lad suppen simre i ca. 5 min. Tilsæt rejerne og bring suppen i kog inden servering. Smag til med salt og peber.4
Server suppen i skåle og top evt. med citronsaft og friske krydderurter, hvis du har den slags på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Top med citronsaft og friske krydderurter - f.eks. basilikum.