Grøntsagsblanding med rød karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 300 gramgulerødder
  • 0.25 stkhvidkål
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskstødt ingefær
  • 0.5 spskstødt koriander
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Grøntsagsblanding med rød karry

I samarbejde med

Her får du opskriften på den hjemmelavede udgave af grøntsagsblanding med rød karry, som du kan købe færdig i REMA 1000. Blandingen egner sig godt i en wok med kokosmælk, kylling og ris. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 300 gramgulerødder
  • 0.25 stkhvidkål
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskstødt ingefær
  • 0.5 spskstødt koriander
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skræl løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i mindre tern.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Skær hvidkål i mindre stykker.

3. Steg løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og hvidkål i en gryde med olie til løgene er blanke. Tilsæt krydderierne og rør godt.

4. Lad det hele simre i 5-10 minutter og smag til med salt og peber.

5. Server grøntsagsblandingen i en wok med ris, kokosmælk og kyllingestykker. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre