Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
I aftenens køkken kommer der helt sikkert til at dufte af shawarma-bar, for i dag serverer vi durum med kebab med grøntsager, dressing og pommes frites. Vi har brugt en lækker færdig kyllingekebab-blanding, men du kan også sagtens bruge andre typer kebabkød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 grampommes frites
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 1 stkagurk
- 2 stktomater
- 75 gramspæde spinatblade
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- 4 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
- ketchup
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Læg pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne.2
Steg kebabkødet på en pande efter anvisningen på pakken.3
Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skyl spinaten.4
Lav en hurtig dressing af creme fraiche, presset hvidløg, salt og peber.5
Lun tortillaerne.6
Lav din egen favoritdurum og server med pommes frites og dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.