Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En fyldig hjemmelavet hønsekødssuppe med kartofler, gulerødder, porre, bladselleri og selvfølgelig hønsekød. Vi har brugt færdigstegt hønsekød fra frost. Serveret med sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkporre
- 350 gramkartofler
- 350 gramgulerødder
- 3 stængelbladselleri
- 1.5 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 350 gramhønsekød i tern
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær top og bund af porrerne, rens dem grundigt og skær dem i tynde skiver. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mundrette bidder. Skyl bladsellerien og skær i tynde skiver.2
Varm en gryde op med en god sjat olivenolie og svits porre, kartofler, gulerødder og bladselleri i et par minutter. Tilsæt vand og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min.3
Lun hvidløgsflutene i ovnen.4
Tilsæt det færdigstegte hønsekød i gryden og bring suppen i kog. Smag til med salt og peber.5
Server suppen i skåle med hakket persille på toppen og sprøde hvidløgsflutes på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og smage suppen til.