Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Har har vi lavet en simpel og dejlig rejesalat med færdigsnittet coleslaw vendt med spinat og rejer. Serveret med asparges og lune madbrød som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 bundtgrønne asparges
- 75 gramspæde spinatblade
- 325 gramrejer i lage
- 350 gramfærdig coleslaw
- 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skyl spinaten og dræn rejerne for væde. Vend coleslawen sammen med spinaten, rejerne og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.3
Lun madbrødene på en brødrister eller i ovnen.4
Server den fyldige rejesalat sammen med asparges og fuldkornsmadbrød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.
Ekstra smag: Top med citronsaft og dild.