Max 15 min.: Fyldig rejesalat med madbrød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 325 gramrejer i lage
  • 350 gramfærdig coleslaw
  • 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fyldig rejesalat med madbrød

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Har har vi lavet en simpel og dejlig rejesalat med færdigsnittet coleslaw vendt med spinat og rejer. Serveret med asparges og lune madbrød som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 325 gramrejer i lage
  • 350 gramfærdig coleslaw
  • 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl spinaten og dræn rejerne for væde. Vend coleslawen sammen med spinaten, rejerne og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.

3. Lun madbrødene på en brødrister eller i ovnen.

4. Server den fyldige rejesalat sammen med asparges og fuldkornsmadbrød som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.

Ekstra smag: Top med citronsaft og dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre