Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Panang er en super lækker thailandsk ret. Her bruger vi en færdigsnittet grøntsagsblanding med krydderier. Vi serverer retten med ris. Opskriften er til to dage så gem resterne til i morgen. God fornøjelse
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 800 gramfrossen panangblanding
- 900 gramkyllingefilet
- 4 dlkokosmælk
- 4 dlvand
- 140 gramtomatpuré
- 0.5 spskkarry
- 1 terninghønsebouillon
- 0.5 pottefriske koriander
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne i gryden.3
Tilsæt herefter kokosmælk, vand, tomatpuré, karry og bouillon og bring hele molevitten i kog.4
Lad retten simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør. Smag retten til med salt og peber. Har du lidt peanutbutter på lager så rør det i - det smager også super godt.5
Server den lækre panang med ris og friske koriander på toppen. Husk at gemme halvdelen af kyllingeblandingen til i morgen, hvor der blot skal koges ris. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.