Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super nem omgang aftensmad! Du skal blot opvarme resterne fra i går, koge lidt ris og lave en hurtig mangosalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra panang
- 1 stkmango
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 0.5 pottefriske koriander
- 1 stklime
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm kyllingeblandingen fra i går - enten i en gryde på komfuret eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for fast.3
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær kødet i tern. Skyl agurken og skær den i tern. Skræl løget og skær det ligeledes i tern. Hak koriander fint. Bland salaten med lidt olie og saften fra en lime og smag til med salt og peber.4
Server pananggryden med ris og mangosalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i tern.