Panang med kylling, ris og mangosalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  •  rester fra panang
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panang med kylling, ris og mangosalat - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super nem omgang aftensmad! Du skal blot opvarme resterne fra i går, koge lidt ris og lave en hurtig mangosalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  •  rester fra panang
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm kyllingeblandingen fra i går - enten i en gryde på komfuret eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for fast.

3. Skræl mangoen og fjern stenen. Skær kødet i tern. Skyl agurken og skær den i tern. Skræl løget og skær det ligeledes i tern. Hak koriander fint. Bland salaten med lidt olie og saften fra en lime og smag til med salt og peber.

4. Server pananggryden med ris og mangosalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre