Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En simpel bønnesalat med en færdig bønneblanding, kartofler, soltørrede tomater og feta. Serveret med en færdiglavet hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 450 gramfrossen bønneblanding
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.2
Varme en pande op med olivenolie og svits bønneblandingen. Krydr med salt og peber.3
Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og vend dem sammen med kartoflerne og bønneblandingen i en skål.4
Server den lune bønnesalat med kartofler og top med feta og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Vend hakket persille i bønnesalaten.