Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En simpel og lækker omgang kylling i karry med blomkål, gulerødder, peberfrugt og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 250 gramfersk kylling i tern
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkblomkål
- 1 stkrød peberfrugt
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tern og hak hvidløget fint.3
Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt kyllingetern og brun dem af. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege videre i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon.4
Skræl gulerødderne. Skyl blomkålen og peberfrugten. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske og tilsæt dem. Lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.5
Server kylling i karry med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med peanuts eller cashewnødder og frisk koriander.