Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Det er SÅ lækkert, når man kan spise pandekager med god samvittighed til aftensmad! Her fylder vi dem med resterne fra gårsdagens karrygryde, avocado, spidskål og tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- 7 dlhvedemel
- 0.25 spsksalt
- 7 dlmælk
- rester fra karrygryde
- 1 fedhvidløg
- 100 gramtomatpuré
- 0.5 stkspidskål
- 2 stktapastomater
- 2 stkavocado
- 0.5 pottefrisk basilikum
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pisk æg sammen med hvedemel og salt. Tilsæt mælk lidt efter lidt. Pisk til dejen er glat og uden klumper.2
Steg pandekagerne i olie på en slip-let pande ved jævn varme.3
Varm resterne af karrrygryden op i en gryde. Tilsæt presset hvidløg og tomatpuré.4
Skyl og skær spidskål og tomater i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær avocadokødet i tern. Hak basilikumbladene fint.5
Server madpandekager med resterne som fyld og top med spidskål, tomater, avocado og friske basilikumblade. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende pandekagerne. De kan også skære tomater og avocado i skiver.