Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lynhurtig karrygryde med svinekød og gulerødder i kokos- og karrysauce, som vi serverer med couscous og topper med peanuts. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller som fyld i madpandekager i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramcouscous
- 5 dlkogende vand
- 2 stkløg
- 600 gramgulerødder
- 1000 gramsvinekoteletter
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 2 dlvand
- 150 grampeanuts
- majsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde og tilsæt lidt salt. Sæt låg på og lad det trække frem til servering.2
Skræl løg og gulerød og skær begge dele i tern. Skær koteletterne i mundrette stykker. Steg først løgene i lidt olie i en gryde til de er blanke. Tilsæt herefter svinekød, karry og gulerødder.3
Når kødet er brunet godt af tilsættes kokosmælk og vand. Lad det simre til kødet er gennemstegt og smag herefter til med salt og peber. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand.4
Server karrygryden med couscous og peanuts på toppen. Husk at gemme halvdelen af karrygryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gulerødderne i tern.