Karrygryde med svinekød, gulerødder, peanuts og couscous - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 2 stkløg
  • 600 gramgulerødder
  • 1000 gramsvinekoteletter
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 150 grampeanuts
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrygryde med svinekød, gulerødder, peanuts og couscous - til to dage

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En lynhurtig karrygryde med svinekød og gulerødder i kokos- og karrysauce, som vi serverer med couscous og topper med peanuts. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller som fyld i madpandekager i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 2 stkløg
  • 600 gramgulerødder
  • 1000 gramsvinekoteletter
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 150 grampeanuts
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde og tilsæt lidt salt. Sæt låg på og lad det trække frem til servering.

2. Skræl løg og gulerød og skær begge dele i tern. Skær koteletterne i mundrette stykker. Steg først løgene i lidt olie i en gryde til de er blanke. Tilsæt herefter svinekød, karry og gulerødder.

3. Når kødet er brunet godt af tilsættes kokosmælk og vand. Lad det simre til kødet er gennemstegt og smag herefter til med salt og peber. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand.

4. Server karrygryden med couscous og peanuts på toppen. Husk at gemme halvdelen af karrygryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gulerødderne i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre