Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre fiskedeller af færdig fiskefars serveret med en cremet kartoffelsalat med smuglergrønt i form af blomkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkblomkål
- 400 gramfiskefars
- 1 pottedild
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spsksød sennep
- 4 spskmayonnaise
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær kartoflerne i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 min. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste fem minutter.2
Overhæld efterfølgende begge dele med koldt vand så de køler af.3
Varm en pande op med rapsolie, form fiskedeller af fasen og steg dem til de har en fast konsistens og gylden overflade.4
Skyl dilden og hak den fint. Rør creme fraiche, sød sennep, mayonnaise og dild sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og blomkål.5
Server de sprøde fiskedeller sammen med kartoffelsalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Rør lidt finhakket løg i dressingen.