Fiskedeller med kartofler, hjemmerørt remo og blommesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 400 gramfiskefars
  • 75 grammandler eller andre nødder
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 3 stkblommer
  • 0.25 stkspidskål
  • 1 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  •  sukker
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartofler, hjemmerørt remo og blommesalat

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Fiskedeller er en lækker og nem måde at få fisk på. Her serverer vi dellerne med kartofler, hjemmerørt remo og lækker blommesalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 400 gramfiskefars
  • 75 grammandler eller andre nødder
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 3 stkblommer
  • 0.25 stkspidskål
  • 1 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  •  sukker

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, halver de store kartofler og kog dem i saltet vand til de er møre.

2. Opvarm en pande med en god slat smør og olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen.

3. Lad fiskedellerne stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.

4. Rist mandler eller andre nødder på en tør pande til de har taget farve. Køl dem efterfølgende af på en tallerken.

5. Bland pickles med mayonnaise og karry og smag den hjemmelavede remo til med salt og peber.

6. Skyl blommerne, fjern stenene og skær dem i skiver. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Bland spidskål med blommer og ristede nødder.

7. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra en citron, olie og lidt sukker. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten.

8. Servér de lune fiskedeller med kartofler, remo og blommesalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære blommerne i skiver og blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre