Max 15 min.: Pastasalat med æg og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 200 gramfrosne ærter
  • 6 stkæg
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 130 gramgrøn pesto
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastasalat med æg og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og smagfuld pastasalat med fuldkornspasta, agurk, cherrytomater, ærter, rødløg og pesto serveret med smilende æg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 200 gramfrosne ærter
  • 6 stkæg
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 130 gramgrøn pesto

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt de frosne ærter og lad dem koge med de sidste 2-3 min. Overhæld herefter det hele med koldt vand.

2. Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Imens pasta og æg koger: Skyl cherrytomater og agurk og skær begge dele i kvarte. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.

4. Vend pasta, ærter, cherrytomater, agurk, rødløg og pesto sammen.

5. Server pastasalaten med smilende æg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre