Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og smagfuld pastasalat med fuldkornspasta, agurk, cherrytomater, ærter, rødløg og pesto serveret med smilende æg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampennepasta med fuldkorn
- 200 gramfrosne ærter
- 6 stkæg
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 130 gramgrøn pesto
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt de frosne ærter og lad dem koge med de sidste 2-3 min. Overhæld herefter det hele med koldt vand.2
Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.3
Imens pasta og æg koger: Skyl cherrytomater og agurk og skær begge dele i kvarte. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.4
Vend pasta, ærter, cherrytomater, agurk, rødløg og pesto sammen.5
Server pastasalaten med smilende æg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.