Kylling med rød karry og bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling med rød karry og bulgur

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en virkelig simpel og lækker omgang aftensmad med stegte kyllingestrimler fra frost, en færdig grøntsagsblanding med rød karry, kokosmælk og bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en wok eller dyb gryde op med olivenolie og steg kyllingestrimlerne og wokmixen i ca. 5 min.

3. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

4. Server kylling i rød karry med bulgur og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkken: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre