Lun pastasalat med røget makrel, asparges og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 250 gramgrønne asparges
  • 150 gramfrosne ærter
  • 150 gramrøget makrel
  • 40 gramspæde spinatblade
  • 90 gramgrøn pesto
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lun pastasalat med røget makrel, asparges og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker pastasalat med asparges, aubergine, ærter, spinat, pesto, citronskal og røget makrel. Er du ikke til røget makrel, kan varmrøget laks bestemt også bruges. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 250 gramgrønne asparges
  • 150 gramfrosne ærter
  • 150 gramrøget makrel
  • 40 gramspæde spinatblade
  • 90 gramgrøn pesto
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl auberginen og skær den i små tern. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Skær aspargesene i mundrette stykker.

3. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og steg auberginestykkerne. Tilsæt asparges og ærter og lad det hele stege videre i 4-5 min.

4. Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i mindre stykker.

5. Vend alle ingredienserne samme med pesto og revet citronskal og smag til med salt og peber.

6. Server den lune pastasalat i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre