Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre ærtebøffer som vi serverer med pastasalat vendt i pesto, tomater, oliven og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspastaskruer
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 400 gramfrosne ærter
- 1.5 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spsksalt
- 150 gramhavregryn
- 20 stkcherrytomater
- 2 stkavocado
- 100 gramgrønne oliven
- 130 gramgrøn pesto
- smør
- olivenolie
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter straks under koldt vand, så de køler af og ikke koger videre.2
Skræl løg og hvidløg og hak begge dele. Hæld løg, hvidløg, ærter, creme fraiche, oregano og salt i en minihakker eller foodprocessor og giv det hele en snurretur til du har en samlet masse. Tilsæt havregryn og lidt peber til farsen og rør det sammen.3
Form frikadeller af farsen med en spiseske og håndfladen og steg dem i rigeligt med olie på en pande. Vend dem forsigtigt undervejs.4
Skyl tomaterne og halver dem. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver. Vend tomater, avocado, oliven og pesto sammen med pastaen.5
Server de lækre ærterbøffer med pastasalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære tomaterne i halve. De kan også skære avocado i skiver.