Svinemørbrad serveret med kartoffelskiver og broccolisalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stksvinemørbrad
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 1 stkrødløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 40 gramrosiner
  • 30 gramsolsikkekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinemørbrad serveret med kartoffelskiver og broccolisalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi svinemørbrad med sprøde kartoffelskiver og en lækker broccolisalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stksvinemørbrad
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 1 stkrødløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 40 gramrosiner
  • 30 gramsolsikkekerner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver af ca. 1 cm. Læg skiverne i et ovnfast fad og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Puds mørbraden ved at skære de værste sener fra og krydr med salt og peber. Læg mørbraden ovenpå kartoflerne og steg det hele i ovnen i ca. 25 min., til kødet er gennemstegt

4. Kom de frosne broccolibuketter i en si, overhæld dem med kogende vand og lad dem dryppe af.

5. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.

6. Bland creme fraiche, honning og eddike sammen i en skål.

7. Vend broccolibuketter, rødløg, rosiner, solsikkekerner og dressingen sammen og smag til med salt og peber.

8. Server mørbraden med kartoffelskiver og broccolisalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre