Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi svinemørbrad med sprøde kartoffelskiver og en lækker broccolisalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stksvinemørbrad
- 400 gramfrosne broccolibuketter
- 1 stkrødløg
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 spskhonning
- 1 spskeddike
- 40 gramrosiner
- 30 gramsolsikkekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver af ca. 1 cm. Læg skiverne i et ovnfast fad og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.3
Puds mørbraden ved at skære de værste sener fra og krydr med salt og peber. Læg mørbraden ovenpå kartoflerne og steg det hele i ovnen i ca. 25 min., til kødet er gennemstegt4
Kom de frosne broccolibuketter i en si, overhæld dem med kogende vand og lad dem dryppe af.5
Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.6
Bland creme fraiche, honning og eddike sammen i en skål.7
Vend broccolibuketter, rødløg, rosiner, solsikkekerner og dressingen sammen og smag til med salt og peber.8
Server mørbraden med kartoffelskiver og broccolisalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.