Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Rejesalat smager rigtig godt på et stykke ristet rugbrød, og hvis du laver den efter vores opskrift, slipper du også for de (lidt for) mange e-numre og ingredienser, du alligevel ikke kan udtale, i den version, du køber i supermarkedet. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 150 gramrejer- i lage eller frosne
- 50 gramsalat efter eget valg
- 50 gramgulerødder
- 1 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- salt
- peber
- akaciehonning
- citron
Fremgangsmåde
1
Hæld vandet fra rejerne og klem forsigtigt så meget vand ud af dem med hænderne, som du kan, uden at du maser dem fuldkommen til plukfisk!2
Skyl salaten og skær den i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland skyr og mayo sammen. Tilsæt rejer, salat og gulerødder og vend det hele godt rundt. Smag til med salt, peber, lidt akaciehonning og citronsaft og server på ristet rugbrød.3
Velbekomme :o)Tip
Bruger du rejesalaten i madpakken, så pak den i en bøtte med tætsluttende låg og læg en ske ved. Så kan ungerne selv toppe rugbrødet, når der skal spises, og madpakken undgår at blive smattet :o)