Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
De lækreste sandwich lagt sammen med cremet tunsalat, mozzarella og en syrlig salat med spidskål, tomater og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 dåsetun i vand
- 0.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stkcitron
- 0.5 stkspidskål
- 3 stktomater
- 2 stkavocado
- 2 stkbaguettes
- 130 grammozzarella wrap
- mayonnaise
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Dræn tunen og bland med et par spiseskefulde mayo og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft fra en halv citron.2
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette bidder. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Bland salaten og smag til med olie, salt, peber og saften fra en citron.3
Rist brødene i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.4
Skær mozzarella wrap i mindre stykker så de passer ned i sandwichen.5
Fyld de sprøde baguettes med tunsalat, mozzarella og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og avocado i skiver. De kan også blande tunsalaten.