Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig sommerret med fiskefrikadeller lavet af en færdigrørt fars, nye kartofler, grønne bønner og persillesovs lavet med cremefine og masser af frisk persille. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye kartofler
- 450 gramfrosne bønner
- 400 gramfiskefars
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 spskmajsstivelse
- 2 dlvand
- 1 pottepersille
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt til sidst de frosne grønne bønner og lad dem koge med de sidste 5 min.2
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.3
Imens fiskedellerne steger: Kom cremefine op i en kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring til den har den rette konsistens.4
Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen i sovsen og smag til med salt og peber.5
Server de lune fiskedeller sammen med kartofler, bønner og persillesovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne og skylle persillen.