Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med svinemørbrad serveret med pastasalat med tomater, agurk, avocado og rucola og en simpel dressing af fraiche 5% og pesto. Lav svinemørbraden i ovnen eller på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksvinemørbrad
- 300 gramfuldkornspasta
- 15 stkcherrytomater
- 1 stkagurk
- 30 gramrucola
- 2 stkavocado
- 2.5 dlfraiche 5%
- 90 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm ovnen op til 220 grader varmluft eller fyr op under grillen, hvis vejet tillader det.2
Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og brun mørbraden af. Kom mørbraden i et ildfast fad og steg den færdig i ovnen i ca. 25 min. Eller steg mørbraden på grillen hvis vejret tillader det.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.4
Skyl cherrytomater, agurk og rucola. Skær cherrytomater og agurk ud efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet ud efter smag. Vend grøntsagerne sammen med pastaerne, lidt olivenolie, salt og peber.5
Rør fraiche sammen med pestoen.6
Server mørbraden sammen med pastasalat og pestodressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomater, agurk og rucola.