Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Vi har lavet en traditionel skinkepizza, som vi har toppet med fyldte peberfrugter, der tilføjer lidt sødme. Vi serverer pizzaen med fyldig broccolisalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- hvedemel
- 400 grampizzadej
- 150 gramfyldte peberfrugter
- 280 gramtomatsauce til pizza
- 200 gramskinkestrimler
- 125 gramrevet mozzarella 13%
- 1 stkbroccoli
- 200 gramfriske abrikoser
- 75 gramsaltede mandler
- olivenolie
- bagepapir
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 varmluft.2
Rul pizzadejen ud med bagepapiret på en bageplade.3
Halver de fyldte peberfrugter.4
Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Top med skinkestrimler, de fyldte peberfrugte, peberfrugtstrimler fra bøtten med fyldte peberfrugter og revet mozzarella.5
Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød. Dryp med olivenolie til sidst og pynt evt. med frisk basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.6
Skyl broccolien og knæk den i små buketter. Kog dem i 2-3 minutter i saltet vand. Skyl dem herefter i koldt vand. Skyl abrikoserne, fjern stenene og skær abrikoserne i både. Hak mandlerne groft. Bland broccoli, abrikoser og hakkede mandler med valgfri dressing.7
Server de lækre pizzaer med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne. De kan også knække broccoli i mindre buketter.