Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarsuppe fyldt med kartofler, gulerødder, porre, ærter, kikærter og spinat. Serveret med lune hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramkartofler
- 200 gramgulerødder
- 1 litervand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkporre
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 35 gramspæde spinatblade
- 1 dåsekikærter
- 100 gramfrosne ærter
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom kartofler og gulerødder i en stor gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.3
Skyl og rens porren grundigt og skær den i skiver. Tillsæt porren til suppen og lad det simre videre i ca. 10 min.4
Lun hvidløgsflutene i ovnen som anvist på pakken.5
Skyl spinaten og kikærterne grundigt. Tilsæt spinat, kikærter og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.6
Server den fyldige sommersuppe i skåle med de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartofler og gulerødder.