Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker gulerodssuppe med et lille strejf af ingefær. Vi serverer suppen med kikærter ristet i spidskommen og hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 150 gram røde linser
- 6 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekikærter
- 0.5 spskspidskommen
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 dlingefærshot
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget. Skær gulerødder og løg i grove tern.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits gulerødder og løg. Skyl de røde linser og tilsæt røde linser, vand og bouillon. Bring det i kog og lad det simre under låg i ca. 20 min.3
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Varm en pande op med olivenolie og steg kikærterne sammen med spidskommen i 5-10 min.4
Lun hvidløgsflutene i ovnen efter anvisningen på pakken.5
Blend suppen igennem med en stavblender eller en almindelig blender. Tilsæt cremefine og smag til med ingefærshot, salt og peber.6
Server gulerodssuppen i skåle toppet med ristede kikærter og hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kikærterne i en si og overhæld dem med vand.
Ekstra smag: Top med citronsaft og friske krydderurter.