Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Røget makrelsalat smager super lækkert og tager ingen tid at lave. Her serverer vi den med ristet rugbrød, icebergsalat, tomat, agurk og dampet broccoli som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkbroccoli
- 150 gramrøget makrel
- 1 pottedild
- 1 dlcreme fraiche 18%
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkicebergsalat
- 8 skiverugbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl broccolien og pluk små buketter. Damp broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 2 min.2
Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i mindre stykker. Skyl dilden og hak den fint. Vend makrel og dild sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.3
Skyl tomat og agurk og skær dem i skiver. Snit icebergsalaten fint.4
Rist rugbrødet på en brødrister.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen rugbrødssandwich med dampet broccoli som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Kom lidt hakket kapers og rødløg i makrelsalaten.