Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
En lækker omelet der er perfekt som eftermiddagssnack. Serveret med ristet rugbrød og tomater. Vi har gjort det ekstra nemt at huske opskriften, da du kun skal huske på et tal, nemlig to: To æg, to skiver rugbrød og to tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkæg
- 2 skiverugbrød
- 8 stkcherrytomater
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt og peber.2
Kom olie på en pande, varm op og hæld æggemassen på. Steg æggemassen færdig, til den er stivnet og du har en omelet. Læg evt. et låg på panden, så går det hurtigere.3
Rist rugbrød i en brødrister eller på en pande med lidt olivenolie.4
Skyl tomaterne og skær dem i kvarte.5
Halver omeletten og server den på de to stykker rugbrød med tomater på toppen. Velbekomme!