Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige fuldkornsburger med hakkebøffer af hakket kyllingekød, sommerslaw, tomater, agurk og burgerdressing. Serveret med vandmelon som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 stkæg
- 30 gramhavregryn
- 350 gramfærdig sommerslaw
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkvandmelon
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- burgerdressing
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af rødløget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør rødløg sammen med hakket kyllingekød, æg, havregryn, salt og peber. Stil farsen til side og lade den trække i ca. 15 min.2
Vend sommerslawen sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.3
Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Skær vandmelonen ud efter eget ønske.4
Form hakkebøfferne i den størrelse du ønsker. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.5
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og agurken.