Vegetarburgere med bønnefritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne bønner
  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarburgere med bønnefritter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker burger - helt uden kød. Her har vi lavet bøffer af en færdigkøbt falafelfars og lagt dem sammen med avocado, agurk, tomat, rødløg og aioli. Serveret med sprøde bønnefritter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrosne bønner
  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend de grønne bønner med en god sjat olivenolie, salt og peber. Kom bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Varm en pande op med olivenolie og form små bøffer af falafelfarsen. Steg bøfferne til de har en fast konsistens og en gylden oveflade på begge sider.

4. Imens bøfferne steger: Skyl tomaterne og agurken og skær dem i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver. Pil skrællen af rødløget og skær det i skiver.

5. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde bønnefritter som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomater og agurk.

Ekstra smag: Server med salat og top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre