Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret til to dage med kyllingeinderfilet der steges i fad med peberfrugter, tomater og fløde. Serveres med stegte kartofler. Gem halvdelen til varmemad eller en nem pasta i morgen.God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 stkblandede peberfrugter
- 250 gramcherrytomater
- 1 terninghønsebouillon
- 0.5 dlkogende vand
- 3 dlpiskefløde
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 600 gramkyllingeinderfilet
- 1000 gramkartofler
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.3
Bland bouillon med kogende vand. Tilsæt bouillonvand, fløde, paprika og oregano og vend det godt sammen med grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Læg inderfileterne på toppen og bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.4
Skrub kartoflerne og skær dem i små stykker. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i olie. Bag dem i ca. 20 minutter.5
Server med kartofler og husk at gemme halvdelen af kyllingefadet til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og peberfrugt i stykker.