Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem aftensmad hvor du bruger resterne fra igårsdagens kyllingefad i en lækker sauce, der serveres med spaghetti og peberfrugter og blommer som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- rester fra kylling i fad
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 1 fedhvidløg
- 4 stkblommer
- 1 stkblandede peberfrugter
- revet ost
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og opvarm resten af gårsdagens kyllingefad i en gryde og tilsæt hakkede tomater og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.3
Skyl blommerne og peberfrugten og skær dem i stave.4
Server spaghetti og kødsauce i dybe tallerkener med revet ost på toppen og blommer og peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden. De kan også skære peberfrugt og blommer i stave.