Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og råkost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 230 gramkyllingespyd med BBQ
  •  valgfri dyppelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og råkost

I samarbejde med

3.2, Meget populær

Lækre barbeque-marinerede kyllingespyd serveret med sprøde ovnkartofler og en simpel råkost med æbler og mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 230 gramkyllingespyd med BBQ
  •  valgfri dyppelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Hak mandlerne fint. Vend spidskålen sammen med revne gulerødder, æbler, mandler, en god sjat olivenolie, salt og peber.

4. Fyr op under grillen, hvis vejret tillader det eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingespyddene på begge sider.

5. Server kyllingespyddene med ovnbagte kartofler, råkost og husets yndlingsdyppelse. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og vende råkosten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre