Max 15 min.: Sandwich med æg og karrydressing. Hertil majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkæg
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 1 stkhjertesalat
  • 250 gramgulerødder
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 4 stkgrove sandwichstykker
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med æg og karrydressing. Hertil majskolber.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker sandwich med æg, salat, agurk, tomat og en simpel karrydressing. Serveret med majskolber og gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stkæg
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 1 stkhjertesalat
  • 250 gramgulerødder
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 4 stkgrove sandwichstykker
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i ni minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.

3. Skyl agurk, tomater og hjertesalat. Skær agurk og tomater i skiver.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rør creme fraiche sammen med karry og lidt salt.

5. Du vælger selv, om du vil servere sandwichbrødet koldt eller riste det på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen æggesandwich med majskolber og gulerodsstave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre