Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker rodfrugtsuppe med færdigskårne rodfrugter, kartofler og cremefine. Vi serverer suppen med sprøde rugbrødsstave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 6 skiverugbrød
- 2.5 dlcremefine 15%
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits rodfrugter og kartofler i et par minutter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.3
Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie, skær dem i stave og drys med salt.4
Kom rugbrødsstavene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 min.5
Tilsæt cremefine og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.6
Server rodfrugtsuppen med sprøde rugbrødsstave som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle rugbrødsskiverne.
Ekstra smag: Tilsæt timian til suppen og drys rugbrødsstavene med husets yndlingskrydderi.