Cremet rodfrugtsuppe med sprøde rugbrødsstave

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 skiverugbrød
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet rodfrugtsuppe med sprøde rugbrødsstave

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker rodfrugtsuppe med færdigskårne rodfrugter, kartofler og cremefine. Vi serverer suppen med sprøde rugbrødsstave som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 skiverugbrød
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits rodfrugter og kartofler i et par minutter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

3. Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie, skær dem i stave og drys med salt.

4. Kom rugbrødsstavene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 min.

5. Tilsæt cremefine og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

6. Server rodfrugtsuppen med sprøde rugbrødsstave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle rugbrødsskiverne.

Ekstra smag: Tilsæt timian til suppen og drys rugbrødsstavene med husets yndlingskrydderi.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre