Blomkålssuppe med ristede mandler og timian. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 stkblomkål
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 50 grammandler
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  frisk timian
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Blomkålssuppe med ristede mandler og timian. Hertil hvidløgsflute.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en dejlig cremet blomkålssuppe med ristede mandler og frisk timian på toppen. Suppen serveres med hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 stkblomkål
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 50 grammandler
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  frisk timian
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løget og hak det groft. Skyl blomkålen og pluk det i små buketter.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og blomkålsbuketter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.

4. Kom hvidløgsflutes og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min.

5. Blend suppen med en stavblender. Tilsæt Philadelphia og varm suppen op. Smag til med salt og peber.

6. Server blomkålssuppen med ristede mandler, friskhakket timian på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme hvidløgsflute og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre