Æggemuffins serveret med pastasalat og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 6 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 200 gramcherrytomater
  • 1 stkagurk
  • 130 gramgrøn pesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggemuffins serveret med pastasalat og pesto

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre æggemuffins med oregano og cherrytomater. Du kan også lave opskriften som en æggekage, hvis du ikke ligger inde med muffinsforme. Vi serverer dem med en simpel pastasalat med pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 6 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 200 gramcherrytomater
  • 1 stkagurk
  • 130 gramgrøn pesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Varm en pande op med olivenolie og svits løgene.

4. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen til en ensartet masse. Tilsæt de svitsede løg, oregano, salt og peber. Og fordel æggemassen i muffinsforme.

5. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Læg to cherrytomater på toppen af hver muffin og bag dem i ovnen i ca. 12 min. Gem resten af cherrytomaterne til pastasalaten.

6. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.

7. Vend pastaerne sammen med pesto, cherrytomater og agurk.

8. Server de lune æggemuffins med pastasalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at slå æggene ud i en skål.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre