Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre æggemuffins med oregano og cherrytomater. Du kan også lave opskriften som en æggekage, hvis du ikke ligger inde med muffinsforme. Vi serverer dem med en simpel pastasalat med pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 6 stkæg
- 0.5 spsktørret oregano
- 200 gramcherrytomater
- 1 stkagurk
- 130 gramgrøn pesto
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.3
Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Varm en pande op med olivenolie og svits løgene.4
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen til en ensartet masse. Tilsæt de svitsede løg, oregano, salt og peber. Og fordel æggemassen i muffinsforme.5
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Læg to cherrytomater på toppen af hver muffin og bag dem i ovnen i ca. 12 min. Gem resten af cherrytomaterne til pastasalaten.6
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.7
Vend pastaerne sammen med pesto, cherrytomater og agurk.8
Server de lune æggemuffins med pastasalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at slå æggene ud i en skål.