Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Kylling og estragon har det mindst lige så godt sammen som vanilje- og jordbæris. Kakao og skumfiduser. Pandekager og syltetøj. Og... nå ja, du kan bare selv fortsætte listen! Vi konstaterer bare, at det smager mega godt sammen. Her serveret med ris og masser af grønt. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 150 gramgulerødder
- 350 gramkyllingefilet
- 1/2 stksquash
- 2 stængelbladselleri
- 1/2 stkrød peberfrugt
- 250 gramchampignon
- 1/2 pottefrisk estragon
- 2 dlmælk
- 2 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 2 spskmajsstivelse
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Svits det hele i lidt olie i en dyb pande eller en gryde i et par minutter.3
Skær kyllingfileterne i mundrette bidder og lad det stege med et par minutter. Husk at vaske fingre, kniv og spækbræt, efter du har rørt ved den rå kylling!4
Vask squash, bladselleri, peberfrugten befriet for kerner og champignon og skær dem i grove tern. Tilsæt dem til kødet sammen med skyllede estragonblade, mælk, vand og bouillon. Lad det simre i nogle minutter, til kødet er gennemstegt og grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har lidt bid.5
Rør majsstivelsen ud i lidt vand i en kop og jævn saucen, så den har den konsistens, du og familien allerbedst kan lide. Smag til med salt og peber og server med dampende varme ris.6
Velbekomme!