Fiskedeller med kartoffel- og bønnesalat. Hertil grov remoulade.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramfrosne bønner
  • 400 gramfiskefars
  • 100 grampickles
  • 2 dlmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkpære
  • 0.5 spskhonning
  • 3 spskolivenolie
  • 20 gramhasselnøddeflager
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med kartoffel- og bønnesalat. Hertil grov remoulade.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Fiskedeller rørt af en færdig fiskefars og serveret med kartofler, bønner og pære vendt med en simpel honningdressing og hasselnøddeflager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramfrosne bønner
  • 400 gramfiskefars
  • 100 grampickles
  • 2 dlmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkpære
  • 0.5 spskhonning
  • 3 spskolivenolie
  • 20 gramhasselnøddeflager
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Tilsæt bønnerne og lad dem koge med det sidste minut, så du sparer lidt på strømmen. Overhæld herefter det hele med koldt vand.

2. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.

3. Rør pickles, mayonnaise og karry sammen til en grov remoulade.

4. Skyl pæren og skær den ud efter eget ønske.

5. Rør honning, olivenolie, salt og peber sammen.

6. Vend honningdressingen sammen med kartofler, bønner og hasselnøddeflager.

7. Server de lune fiskedeller sammen med kartoffel- og bønnesalat og hjemmerørt remoulade. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre