Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Confiteret andelår er super møre og smager virkelig dejligt. Vi serverer dem med timiankartofler, sovs og en kålsalat med æbler og clementiner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 850 gramkartofler på glas
- 425 gramconfiteret andelår
- 0.5 spsktørret timian
- 100 gramnøddemix
- 3 stkclementiner
- 2 stkæbler
- 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 2 dlpiskefløde
- 1 terningoksebouillon
- 2 spskmajsstivelse
- dressing efter eget valg
- sovsekulør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Hæld vandet fra kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad sammen med andelårene. Krydr med timian og lad det hele stege i ca. 30 minutter - dog skal du bruge stegeskyen efter 25 minutter.3
Rist imens nøddemixen på en tør pande og lad herefter nødderne køle af på en tallerken. Skræl clementinerne og del dem i både. Skyl æblerne og skær dem i mundrette bidder. Bland kålblandingen med clementiner, æbler og nødder. Top med dressing.4
HUSK grydelapperne: Tag det ildfaste fad ud af ovnen og hæld stegeskyen i en gryde. Stil fadet tilbage i ovnen og lad det stege videre.5
Tilsæt fløde og smuldret bouillon til stegeskyen og lad det hele koge op under omrøring. Jævn sovsen med lidt majsstivelse rørt ud i en smule vand i en kop. Tilsæt kulør efter behag og smag til med salt og peber.6
Server de møre andelår med kartofler, sovs og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle clementinerne. De kan også røre i sovsen og smage den til.
.