Spæd kålsalat med sennepsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkradiser
  • 0.5 stkrødt el. alm. spidskål
  • 4 stkforårsløg
  • 1 pottepersille
  • 4 spskrapsolie
  • 4 spskbalsamicoeddike
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker sprød kålsalat med revne radiser og fintsnittet spidskål, som vi blander med sød sennepsdressing. Salaten kan købes færdig, men du kan også lave den selv som her. Salaten passer godt som tilbehør til de fleste retter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl radiserne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Skær top og bund af forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Hak persillen fint.

2. Bland olien sammen med eddike, honning og sennep og smag til med salt og peber.

3. Bland grøntsagerne med dressingen. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre