Måltidssalat med tun, æg og pitabrød. Hertil paprikadressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 1 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkicebergsalat
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 280 gramtun i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 spskketchup
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Måltidssalat med tun, æg og pitabrød. Hertil paprikadressing.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En simpel måltidssalat med tun, æg og pitabrød. Fyld pitabrødene med salaten eller spis det hver for sig og top med en hjemmerørt paprikadressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 1 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkicebergsalat
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 280 gramtun i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 spskketchup
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand. Pil skallen af æggene og skær dem i tern.

2. Skyl agurk, cherrytomater og salat og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske. Dræn majs og tun for væde. Vend det hele sammen med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

3. Rør creme fraichen sammen med paprika og ketchup i en skål.

4. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

5. Server de lune pitabrød, salat med tun og æg og paprikadressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skallen af æggene og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre