Vegetarisk gryderet med bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med bulgur

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk gryderet med masser af grøntsager og kikærter og smag fra paprika, karry, spidskommen og kokosmælk. Vi serverer gryderetten med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  bulgur
  • 250 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget. Skyl peberfrugterne og fjern kernehuset. Skær det hele i små tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, spidskommen, gulerødder, løg og peberfrugter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.

4. Kom kikærterne i en si og skyl dem med vand. Tilsæt kikærterne og lad dem simre med i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server den vegetariske gryderet med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle peberfrugterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre