Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og nem spaghetti med kyllingeinderfilet vendt i flødesauce. Vi serverer spaghettien med en sprød kålsalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 2 dlpiskefløde
- 1 dlvand
- 250 gramspidskål
- 2 stkæbler
- 50 grammandler
- 1 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande. Tilsæt presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, timian, fløde og vand. Lad det hele simre mens du ordner resten.3
Skyl og skær spidskål i tynde strimler. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver. Hak mandlerne groft. Bland spidskål, æbler og mandler og rør en hurtig dressing af citronsaft, olie, salt og peber.4
Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt friskpresset citronsaft. Hvis sauce er for tynd, kan du jævne den med lidt majsstivelse rørt op i vand.5
Server spaghettien med kylling, cremet flødesauce og sprød salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver. De kan også smage saucen til.