Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her bruger vi en færdig nøglehulsmærket fajitablanding til en hurtig og lækker ret med kylling serveret med bulgur og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 250 gramfersk kylling i tern
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 190 gramcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingen. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min.3
Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.4
Server fajitagryden med bulgur og top med creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, bulgur og salt i en gryde.
Ekstra smag: Krydr med spidskommen, paprika og kardemomme.