Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker cremet pastasalat med peberfrugt og ærter vendt i en nem dilddressing. Vi serverer pastasalaten som tilbehør til fiskefrikadeller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 200 gramfrosne ærter
- 400 gramfiskefars
- 200 gramcreme fraiche 18%
- 2 spskmayonnaise
- 1 pottedild
- 2 stkblandede peberfrugter
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.3
Imens fiskedellerne steger: Rør creme fraiche, mayonnaise, friskhakket dild, salt og peber sammen i en skål.4
Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.5
Vend pasta, ærter og peberfrugt sammen med dilddressingen. Smag til med salt og peber.6
Server fiskedellerne med cremet pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne.
Ekstra smag: Tilsæt citronsaft og evt. lidt skyllet og revet citronskal til dilddressingen.