Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker ret med svinemørbrad, kogte kartofler, kålsalat med æble og en simpel sennepssovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksvinemørbrad
- 650 gramkartofler
- 3 spskolivenolie
- 1 spskeddike
- 1 spskhonning
- 2 stkæbler
- 400 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 spsksennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Puds mørbraden af ved at skære de værste sener og fedtlag af. Krydr mørbraden med salt og peber.3
Varm en pande op med olie og brun mørbraden af. Læg mørbraden i et ovnfast fad og steg den færdig i ovnen i ca. 25 min.4
Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.5
Rør olie, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Vend æblerne og dressingen sammen med kålsalaten.6
Hæld cremefine op i en kasserolle og bring det i kog. Tilsæt sennep og smag til med salt og peber.7
Skær mørbraden i skiver og server sammen med kartofler, kålsalat og sennepssovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og røre dressingen sammen.