Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Hvis du laver havregrød om morgenen og har lidt rester tilovers, kan du lave lækre klatkager. For kold havregrød er super godt at bruge i klatkager med æg, sukker og mel. Vi serverer dem med flødeskum, bær og sirup. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Klatkager
- 300 gramkold havregrød
- 1 stkæg
- 1.5 spsksukker
- 0.5 spskvaniljesukker
- 1.5 spskhvedemel
- smør
- Valgfri topping
- piskefløde
- årstidens bær
- sirup
Fremgangsmåde
1
Rør havregrød, æg, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt mel og rør det hele godt sammen til en samlet masse.2
Steg klatkagerne i smør ved middel varme på en sliplet-pande.3
Du kan serverer klatkagerne med forskellige toppings. Her serverer vi dem med flødeskum, bær og sirup. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre dejen sammen - derudover er de helt sikkert de bedste til at prøvesmage den første klatkage fra panden!