Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En super nem og lækker rodfrugtsuppe med færdigskårne rodfrugter fra frost, kikærter og friskost. Serveret med sprød rugbrødstopping. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 1 dåsekikærter
- 8 dlvand
- 6 skiverugbrød
- 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits rodfrugterne. Skyl kikærterne og tilsæt dem sammen med vandet. Lad det simre under låg i ca. 15 min.3
Smuldr rugbrødet med hænderne og vend det med en god sjat olivenolie og salt.4
Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det sprødt i ovnen i ca. 10 min. Rugbrødet bliver endnu sprødere, når det køler lidt af.5
Blend suppen og rør friskosten i. Smag til med salt og peber.6
Server suppen i skåle og top med sprød rugbrødstopping. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smuldre rugbrødet.