Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En fyldig kartoffelsalat med tun, cherrytomater, agurk, majs og rucola serveret med en smagfuld pestodressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye kartofler
- 1 stkrødløg
- 250 gramcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 70 gramrucola
- 2 dåsetun i olie
- 285 gramløse majs
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 90 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i halve og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og rucolaen. Hak løget fint og skær cherrytomaterne og agurken efter eget ønske.3
Dræn tunen og majsene for væde.4
Vend kartoflerne sammen med grøntsagerne, tunen, en god sjat olivenolie, salt og peber.5
Rør creme fraichen sammen med pestoen.6
Server kartoffelsalaten sammen med pestodressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløget og skylle grøntsagerne.